Nieuws

Op deze pagina vindt u het laatste nieuws.

COVID-19 (CORONAVIRUS)

Rational Products volgt de ontwikkelingen van het Corona virus op de voet. Onze hoogste prioriteit is de veiligheid en gezondheid waarborgen van onze medewerkers, klanten en leveranciers waarborgen.

Lantaarnpalen in tachtig gemeenten uit door ict-storing zomertijd

Ruim 80 gemeentes hebben een tweetal dagen in het donker gezeten omdat de openbare verlichting door een storing in het TF-signaal niet meer werkte. Als reactie zijn alle lantaarnpalen handmatig aan- en uitgezet. Hoe vervelend! Onze producten zijn onafhankelijk van TF (toonfrequent) en geven licht in de duisternis.   Check hier het artikel van NOS. […]

RATIONAL PRODUCTS HEEFT DE OPLOSSING!

‘ONVERLICHTE SNELWEG KOST JUIST VEEL GELD’

Het uitzetten van de verlichting langs snelwegen kost vooralsnog meer dan het oplevert.

RATIONAL PRODUCTS ONTWIKKELD MODBUS OVER 3 FASE POWERLINE COMMUNICATIE

Rational Products heeft al langer een Digital Pass Throug Modem (DPAT) in het pakket. Met deze module kan er modbus RTU worden gecommuniceerd over de powerline. Naast een seriële RS232 interface is deze module nu ook aangepast naar RS485. Deze module is direct uit voorraad leverbaar.

ELEKTRONISCH MEETSYSTEEM KWALITARIA BEST

Elke organisatie die bederfelijke producten verkoop of verwerkt draagt zorg voor een goede temperatuurregistratie volgens de bekende HACCP norm. Om te voorkomen dat alle temperatuurlijsten handmatig bijgehouden worden heeft Kwalitaria Best gekozen voor samenwerking met Rational Products via leverancier Cabtron. Rational Products is leverancier van software en hardware, en zorgt ervoor dat temperaturen op overzichtelijke en structurele wijze worden gemeten en vastgelegd.